Σιγοψημένη πανσέτα φούρνου με καπνιστή-γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας και πατάτες baby σωτέ
Η σιγοψημένη πανσέτα φούρνου αγκαλιάζει τη γεύση της καπνιστής-γλυκόξινης σάλτσας ντομάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων. Οι πατάτες baby σωτέ, τρυφερές και λαχταριστές, συνοδεύουν αρμονικά την πανσέτα, προσθέτοντας μια ευχάριστη υφή και γεύση στο πιάτο.
Σουπιά ψητή με σπανακόρυζο και λάδι μυρωδικών
Η ψητή σουπιά συνδυάζεται με το αρωματικό σπανακόρυζο και το ελαφρύ λάδι μυρωδικών, δημιουργώντας ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρωματική ευχαρίστηση.
Σαλάτα φακή με κρέμα παντζαριού ντρεσινγκ εσπεριδοειδών, καρύδια και πορτοκάλι
Η σαλάτα φακής συνοδεύεται από μια απαλή κρέμα παντζαριού, δροσερά καρύδια και φρέσκο πορτοκάλι, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο άρωμα και γεύση.
Σπανάκι σωτέ με αυγά μάτια και φρέσκια άγρια μαύρη τρούφα
Το σπανάκι σωτέ συνοδεύεται από αυγά μάτια και την πολύτιμη γεύση της φρέσκιας άγριας μαύρης τρούφας, δημιουργώντας ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση και αρώματα.
Μύδια αχνιστά με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης και κρουτόν
Τα αχνιστά μύδια συνοδεύονται από μια πλούσια σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης και τραγανά κρουτόν, προσφέροντας ένα πιάτο γεμάτο αρμονία γεύσεων και υφών.
Κοτόπουλο μπούτι στη σχάρα με σάλτσα από κασέρι Σοχού και πουρέ πατάτας
Το κοτόπουλο μπούτι ψήνεται στη σχάρα και συνοδεύεται από μια γευστική σάλτσα κασέρι Σοχού και πουρέ πατάτας, δημιουργώντας ένα πιάτο με εκλεπτυσμένη αρωματική παρουσία και πλούσιες γεύσεις.
Κεμπαπιά Φλώρινας με γιαούρτι, πίτες ψητές και κύμινο
Τα κεμπαπιά Φλώρινας συνοδεύονται από φρέσκο γιαούρτι, τραγανές πίτες ψητές και το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα πιάτο που αποπνέει έντονες γεύσεις και αρώματα, καθιστώντας την γευστική εμπειρία πραγματικά αξέχαστη.
Μανιτάρια σχάρας με πουρέ κολοκύθας και κασκαβάλ βλάστης
Τα μανιτάρια σχάρας συνοδεύονται από απαλό πουρέ κολοκύθας και το αρωματικό κασκαβάλ βλάστης, δημιουργώντας ένα πιάτο φινέτσας και γεύσης.
Μανούρι αέρος Βλάστης με μαρμελάδα φρούτα του δάσους
Το μανούρι αέρος Βλάστης συνοδεύεται από γλυκιά μαρμελάδα φρούτα του δάσους, προσφέροντας μια απολαυστική αντίθεση γεύσεων.
Φλωρινέλα με ψητή πιπεριά Φλωρίνης
Η φλωρινέλα συνοδεύεται από ψητή πιπεριά Φλωρίνης, προσφέροντας ένα πιάτο με ελληνικές γεύσεις και αρώματα.
Φάβα από ρεβύθι με κοκκάρια στιφάδο
Η φάβα από ρεβύθι συνδυάζεται με τα αρωματικά κοκκάρια στιφάδο, δημιουργώντας ένα πιάτο γεμάτο πλούσιες γεύσεις.
Σιγοψημένη πανσέτα στον φούρνο
Η σιγοψημένη πανσέτα, ψημένη αργά στο φούρνο, αγκαλιάζεται από τη θερμότητα με αποτέλεσμα να γίνεται μαλακή και ζουμερή .